Нове масштабне інтерв'ю Володимира Зеленського — дивіться першими онлайн-трансляцію
Категорія
Україна
Дата публікації

Нове масштабне інтерв'ю Володимира Зеленського — дивіться першими онлайн-трансляцію

Нове масштабне інтерв'ю Володимира Зеленського — дивіться першими онлайн-трансляцію
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський дав інтерв’ю чотирьом телеканалам, яке покажуть ввечері 22 жовтня. Цю інформацію уже офіційно підтвердила речниця українського лідера Юлія Мендель, медіаконсультант ОП Михайло Подоляк, а також пресслужба Офісу президента України. За словами Мендель, Володимир Зеленський нарешті зміг детально обговорити всі найважливіші питання: від глобального виклику пандемії коронавірусу до задавнених українських проблем, як, наприклад, боротьби з корупцією та важкості реформування секторів. Окрім того, прессекретарка президента звернула увагу українських громадян на те, що це інтерв'ю відкрите, майже без планування, без обмежень чи цензури – "фактично, найвідкритіше інтерв'ю президента України", саме тому його повинен переглянути кожен українець, передає ONLINE.UA.

"Володимир Зеленський, як завжди, щирий до останньої краплі. Пояснює ситуацію зсередини стільки, скільки треба: як триває співпраця з МВФ, чому питає людей про легалізацію канабісу, чи буде українська вакцина проти «корони», як просуваються мирні переговори, зрештою, де посадки? Раз по раз у Президента виникають емоції, і нові розповіді дедалі більше приголомшують тележурналістів. Наприклад, про те, який супротив довелося пережити, щоб назначити нового голову Геокадастру, та як він виявив 5 млн гектарів вкрадених земель, або те, чому реінтеграція Донбасу без вільної економічної зони неможлива. Під час інтерв'ю атмосфера була, буквально, наелектризована інформацією, динамічністю, зацікавленістю", — наголосила Юлія Мендель.

Михайло Подоляк розповідає, що на підготовку об'ємного годинного інтерв'ю для чотирьох телеканалів знадобилося всього годин 8-10 – від появи ідеї до її технічної реалізації. Він також наголосив, що в цьому інтерв'ю не було "ніяких обмежень і попередніх погоджень". Варто звернути увагу на те, що інтерв’ю Зеленського покажуть о 18:00 на телеканалі "Україна" та "1+1" (спершу в ОПУ повідомляли, що на "1+1" інтерв’ю вийде о 18:25, але пізніше змінили час на 18:00 – ред.), о 20:20 – на ICTV та о 23:00 – на Інтері.

Інтерв'ю Володимира Зеленського можна переглянути в прямому ефірі телеканалу "1+1".

Не можна не згадати про те, що такий формат інтерв’ю кільком каналам обирав п’ятий президент Петро Порошенко.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Володимир Зеленський нарешті відповів, чи готовий ввести в Україні тотальний карантин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?