Нове "представництво ДНР" в ЄС жорстко висміяли в мережі: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Нове "представництво ДНР" в ЄС жорстко висміяли в мережі: опубліковано фото

Нове "представництво ДНР" в ЄС жорстко висміяли в мережі: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У бойовиків так званої ДНР повідомили, що в Італії в Турині відкрився другий в Європейському Союзі «представницький центр ДНР».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.
«Сьогодні, 14 грудня 2016 року, в місті Турин (Італія) відбулося урочисте відкриття «представницького центру ДНР», - заявили в «міністерстві закордонних справ» ДНР.
Відзначається, що бойовиків представляв член регіонального парламенту від партії «Брати Італії» Мауріціо Марроне, який двічі відвідував окупований Донбас в 2016 році.
Читайте також: Че хія зробила офіційну заяву щодо "представництва ДНР"
Також в церемонії відкриття взяли участь члени Європейського Парламенту від партії «Вперед, Італія», регіонального парламенту від партій «Брати Італії» і «Ліга Півночі».
Повідомляється, що «представництво ДНР» очолюватимуть два громадянина Італії: Мауріціо Марроне і Елізео Бертолазо - кандидат антропологічних наук, аналітик з геополітики в Інституті вищих геополітичних досліджень і суміжних наук (IsAG).



При цьому новина про «представництво ДНР» в Італії викликала чималий емоційний відгук у мережі.


«Недоброго ранку. У Турині, Італія, відкрили "представництво ДНР". Хто? Правильно: "Брати Італії", "Вперед, Італія" і "Ліга Півночі". Європейські праві таки хворі на голову. Зате наші праві тим часом не втомлюються кричати, що Європі, бач, лібералізм загрожує. Ага», - прокоментував новини в своєму Facebook журналіст

Олександр Михельсон

.


Eugen F. Korzhenevski: Маргінали просто завжди йдуть проти мейнстріму.


Olexandr Vdovychenko: Саме лібералізм дозволяє цим ідіотам відкривати представництво інших ідіотів.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ДНР заявили про відкриття представництва в Чехії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?