Нові переговори щодо Донбасу: після візиту Савченко бойовики знахабніли
Категорія
Події
Дата публікації

Нові переговори щодо Донбасу: після візиту Савченко бойовики знахабніли

Нові переговори щодо Донбасу: після візиту Савченко бойовики знахабніли
Джерело:  online.ua

Представник України в триконтактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі, народний депутат України Ірина Геращенко розповіла про те, які вимоги ставлять в переговорах бойовики так званої ДНР після візиту на окуповані території Надії Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.

Читайте також: Скан дальні заяви Савченко: в Донецьку висунули цікаву версію
"Відлуння одного "приватного візиту" на Донбас (очевидно маючи на увазі поїздку Савченко - ред.): сьогодні ОРДЛО заявили, що в рамках "програми возз'єднання народів Донбасу" вони тепер вимагають зворотний візит так званого "МНС і громадських організацій" на українські підприємства на підконтрольних територіях...", - зазначила Геращенко.
Нагадаємо, що після візиту Савченко на окупований Донбас, під час якого вона зустрілася з українськими військовополоненими, представники бойовиків заявили про бажання "провідати" тих, хто утримується на території України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ірина Геращенко підкреслювала, що Україна не проводитиме жодних прямих переговорів з представниками так званих ЛНР-ДНР, незважаючи на спроби Кремля підштовхнути українську сторону до легімітізаціі бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?