Нові переговори в Мінську: у Путіна намагалися нерозумно пожартувати, соцмережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Нові переговори в Мінську: у Путіна намагалися нерозумно пожартувати, соцмережі сміються

Нові переговори в Мінську: у Путіна намагалися нерозумно пожартувати, соцмережі сміються
Джерело:  online.ua

29 листопада в Мінську проходить зустріч в "нормандському форматі" на рівні міністрів закордонних справ

, в зв'язку з чим журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який традиційно висвітлює події, пов'язані з президентом Росії Володимиром Путіним, невдало пожартував.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста.


Дмитро Смирнов опублікував фотографію міністрів закордонних справ Франції Жан-Марка Еро, Німеччини Франк-Вальтера Штайнмайєра, Росії Сергія Лаврова і України Павла Клімкіна. При цьому Клімкін стоїть на деякому віддаленні від Лаврова, про причини чого Штайнмаєр нібито запитує у глави МЗС Росії. Лавров відповідає, що Клімкін "боїться".



У соцмережах висміяли спробу Смирнова пожартувати. Так Лариса сказочница написала: "Всі якось рядком, а один - особняком ... НЕ ВПИСУЄТЬСЯ ...", у відповідь на що Ху ** ий Турист згадав, що Сергія Лаврова в соцмережах часто називають конем, і припустив: "Просто від конячки смердить гноєм..."


Ударник: "Ага, боіца що забрудниться))))"


# Уёвий Че: "Дімон, у тебе гумор як у тата-механізатора".


Vadym: "Ваганьіч з задорновьім жартують".


Як повідомляв ONLINE.UA,

народний депутат України Надія Савченко заявила, що в Мінську відбувається діалог між українцями, а Росія і Білорусь виступають посередниками на переговорах щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?