Нові санкції проти РФ затримуються через складність процесу, – держдеп США
Категорія
Політика
Дата публікації

Нові санкції проти РФ затримуються через складність процесу, – держдеп США

Нові санкції проти РФ затримуються через складність процесу, – держдеп США

24 жовтня на брифінгу представник Державного департаменту США Хізер Нойєрт заявила, що визначення осіб і компаній з РФ, які потенційно можуть потрапити під санкції США, є складним процесом, який вимагає часу, тому підготовка нових санкцій може затриматися.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дзеркало Тижня".

За словами Нойєрт, Держдепартамент США працює над визначенням осіб і організацій, які пов'язані з оборонним і розвідувальним секторами, а зрив строків викликаний складністю процесу. Офіційний термін для імплементації закону про нові санкції проти Росії закінчився 1 жовтня.

Читайте також: Росію чекає ще одна хвиля санкцій

"Ми чули, що деякі члени Конгресу незадоволені строками виконання... Закон про санкції містить вимогу про те, щоб Держдепартамент визначив осіб, пов'язаних з російською розвідкою і обороною, які можуть потрапити під нові санкції. Ми працюємо над завершенням цього процесу", – заявила Нойерт.

Нойєрт додала, що в Державному департаменті обізнані про побоювання американського парламенту через затримки.

Як повідомляв ONLINE.UA, адміністрація президента США Дональда Трампа розглядає можливість зняття антиросійських санкцій в разі врегулювання ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?