Нові санкції проти Росії - що готують США
Категорія
Світ
Дата публікації

Нові санкції проти Росії - що готують США

Нові санкції проти Росії - що готують США
Джерело:  online.ua

В уряді Сполучених Штатів вивчають ідею про введення санкцій проти російської державної компанії "Роснефть". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

За даними джерел у Міністерстві фінансів, жорсткі заходи стануть відповіддю на співпрацю кремлівської структури з режимом Ніколаса Мадуро у Венесуелі.

"Сполучені Штати розглядають можливість щодо запровадження санкцій проти найбільшого російського виробника нафти "Роснефть" за підтримку відносин із венесуельським Ніколасом Мадуро", - інформує агентство.

Наразі Вашингтон не квапиться з відповідним рішенням. Посадовці побоюються, що санкції спричинять зростання цін на нафту по всьому світові.

Таку інформацію також підтвердив президентський радник з питань нацбезпеки Роберт О'Браєн. Він стверджує, що питання про санкції відносно компанії "Роснефть" вивчають дуже ретельно. Рішення винесуть найближчим часом.

Нагадаємо, російський уряд підтримав режим Мадуро у Венесуелі. Паралельно Сполучені Штати зробили ставку на опозиційного лідера Хуана Гуайдо, якого названо борцем за демократію у своїй країні.

Як повідомляв ONLINE.UA, паралельно в Сполучених Штатах розглядають можливість нових санкційних обмежень, які б не дозволили РФ добудувати "Північний потік-2". Американський Конгрес готовий розробити необхідний законопроєкт оперативно, якщо виникне потреба.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?