Нові санкції США проти РФ: Кремль відмовився від російських олігархів
Категорія
Світ
Дата публікації

Нові санкції США проти РФ: Кремль відмовився від російських олігархів

Нові санкції США проти РФ: Кремль відмовився від російських олігархів
Джерело:  РІА Новини

Москва не боїться нових американських санкцій, які Вашингтон планує ввести проти російських олігархів з оточення Путіна. Така позиція пов'язана з тим, що в Росії немає олігархів.

Про це заявив прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

Читайте також: Вашингтон закликав весь світ посилити тиск на Росію

Пєсков підкреслив, що Кремль не згоден з формулюванням "санкції проти російських олігархів", так як в Росії дано пройшли ті часи, коли такі люди існували. При цьому він підкреслив, що повідомлень з цього приводу від представників бізнесу в адміністрацію президента не надходило.

Також прес-секретар Путіна зазначив, що офіційного повідомлення про нові антиросійських санкції проти російських бізнесменів Москва ще не отримувала від Вашингтона. Після того, як нові обмеження будуть оприлюднені буде вирішено питання про відповідь на ці санкційні дії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Велика Британія почала арештовувати майно російських олігархів, законність якого викликає сумніви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?