Нові стандарти до фото у паспорт від МВС: що змінилося
Категорія
Україна
Дата публікації

Нові стандарти до фото у паспорт від МВС: що змінилося

Нові стандарти до фото у паспорт від МВС: що змінилося
Джерело:  online.ua

Українська влада узгодила впровадження нової редакції стандартів щодо світлин у паспорті громадянина. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ДМСУ.

За офіційними даними, нововведення імплементовані для ураховування релігійних поглядів громадян не залежно від їхньої віри.

Йдеться перш за все про можливість фотографуватися у головних уборах для паспорта, закордонного паспорта, а також довідки на проживання (постійне чи тимчасове). Представники МВС пояснили, що головний убір дозволяється у разі використання його людиною у повсякденному житті.

Окрім того, громадянам дозволяють фотографуватися з матеріалами, які відповідають медичним показанням. Наприклад - в окулярах.

Втім, існують певні обмеження. Аксесуари чи головні убори не можуть змінювати форму частин обличчя. Також не дозволяється закривати його чи підборіддя окремо, прикривати лінію росту волосся, вуха, шию.

Як повідомляв ONLINE.UA, Нацбанк України впровадив новий порядок обслуговування громадян. Наразі не потрібно мати при собі внутрішній паспорт, щоб скористатися відповідними послугами. Аналогічним документом може служити закордонний паспорт для ідентифікації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?