Нові випадки коронавірусу в Україні - МОЗ повідомило невтішну новину
Категорія
Україна
Дата публікації

Нові випадки коронавірусу в Україні - МОЗ повідомило невтішну новину

Нові випадки коронавірусу в Україні - МОЗ повідомило невтішну новину
Джерело:  online.ua

Міністерство охорони здоров'я України звернулося до всіх громадян з терміновою заявою. У відомстві наголосили, що в нашій країні зафіксували ще 2 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. В МОЗ вкотре підкреслили, що панікувати українцям не варто, адже ситуація знаходиться під контролем, а хворих невідкладно ізолювали. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на термінове повідомлення міністерства.

"В Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції - у жінки пенсійного віку з Житомирської області та чоловіка з Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів", - йдеться в повідомленні відомства.

Окрім того, наголошується, що хворих ізолювали, їм надається симптоматичне лікування, також проводиться активна та якісна робота з контактами. Станом на ранок 13 березня, в Україні вже 3 підтверджені випадки захворювання на коронавірус.

Варто звернути увагу на те, що раніше ВООЗ вирішила похвалити українську владу за оперативну реакцію на пандемію Covid-19. Оцінював роботу наших фахівців представник організації Ярно Хабіхт. Він підкреслив, що система охорони здоров’я в нашій країні готується екстрено реагувати на спалах інфекції на рівні з іншими державами ЄС. Саме тому, за його словами, українцям не варто переживати, адже наші спеціалісти знають, що роблять.

Як відомо, через загрозу коронавірусу уряд України запровадив карантин в Україні з 12 березня по 3 квітня.

Варто нагадати, що першй випадок захворювання на Covid-19 зафіксували 3 березня у Чернівцях.

Раніше  ONLINE.UA повідомляв, що в Китаї розповіли,  коли закінчиться пандемія коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?