Новини не дуже - у Раді шокували заявою про коронавірус
Категорія
Політика
Дата публікації

Новини не дуже - у Раді шокували заявою про коронавірус

Новини не дуже - у Раді шокували заявою про коронавірус
Джерело:  online.ua

Коронавірус COVID-19 знову вразив Верховну Раду. Один з народних депутатів зізнався в позитивному тесті на інфекцію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікації в соціальних мережах.

За словами нардепа Данила Гетманцева, який представляє в парламенті фракцію "Слуга народу", він не знає, де саме міг інфікуватися.

"Друзі, вчора здав тест на COVID-19. Тест позитивний. Звідки підчепив, не знаю. Тим, хто зі мною контактував з минулого понеділка, прошу здати тест. Вибачте, що новини не дуже", - зауважив посадовець на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, новини про перших депутатів, які інфікувалися коронавірусом, надійшли ще навесні, коли епідемія в Україні тільки-но набирала оберти. Одним з перших випадків для парламенту, зокрема, став Вадим Новинський — представник "ОПЗЖ".

У травні стало відомо, що представники фракції "Батьківщина" вирішили піти на ізоляцію через виявлення інфекції в Олега Мейдича. Нардепи вийшли з режиму після того, як отримали негативні тести на коронавірус.

Згідно з заявою спікера Дмитра Разумкова, станом на кінець червня в Раді на COVID-19 вже перехворіли від 15 до 17 народних депутатів.

Нагадаємо, станом на ранок 28 липня в Україні встановили 66 575 діагнозів нового коронавірусу. За попередню добу кількість збільшилася на 919. З початку епідемії померли від ураження інфекцією 1 629 українців.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільниця Інституту охорони здоров’я Вищої школи економіки Лариса Попович поділилася важливими даними — вона розповіла про те, що деякі тести недостатньо чутливі й можуть не помітити антитіл до коронавірусу, якщо вони наявні в невеликій кількості. Окрім того, наголошується, що якщо тести невдало вибирають антиген, то замість коронавірусу можуть виявити залишкові сліди інших вірусів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?