Новий документальний проєкт Ukraїner «Підрозділи перемоги». Офлайн прем’єра першої серії
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий документальний проєкт Ukraїner «Підрозділи перемоги». Офлайн прем’єра першої серії

Новий документальний проєкт Ukraїner «Підрозділи перемоги». Офлайн прем’єра першої серії
Джерело:  online.ua

Ukraїner запускає документальний проєкт «Підрозділи перемоги». Прем’єра відбудеться 15 травня у Києві.

Джерело: Ukraїner

Ukraїner запускає новий проєкт

У Ukraїner повідомили про запуск нового проєкту — «Підрозділи перемоги».

Повідомляється, що «Підрозділи перемоги» – документальний цикл про військові підрозділи, які боронять Україну й наближають перемогу у російсько-українській війні.

У кожній серії ми розповідатимемо історію підрозділу через ключові операції, в яких вони брали участь, а також показуватимемо, як вони працюють сьогодні, – йдеться у повідомленні.

Серії документальних відео «Підрозділи перемоги» виходитимуть на ютуб-канал Ukraїner, а на сайті можна буде почитати текстову версію.

Де і коли відбудеться прем’єрний показ

15 травня відбудеться прем’єрний офлайн показ першої серії — про 30-ту окрему механізовану бригаду імені Костянтина Острозького. Військові цього підрозділу брали участь у знаковій операції «Рейд» (коли влітку 2014 року створили коридор для виходу з оточення українських підрозділів на кордоні), багаторічній обороні Світлодарської дуги, Слобожанському контрнаступі. Зараз тримають оборону на Бахмутському напрямку.

Прем’єра відбудеться у Києві 15 травня о 18:30 за адресою вул. Ярославів Вал, 15 (5 поверх) у коворкінгу Peremoga.

За програмою планується прем’єрний перегляд і обговорення першої серії докфільму, а також презентація проєкту «Підрозділи перемоги» та спілкування з командою і героями проєкту.

Зареєструватися можна за посиланням.

Вхід за вільним донатом на монобанку  підрозділу.

Кожен донейт важливий, але за можливості радимо закинути цим бійцям на квадрокоптер щонайменше 100 грн, аби допомогти їм іще ефективніше боротися з ворогом.

Також можна переглянути онлайн на  ютуб-каналі Ukraїner.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?