Новий етап: підбірка надихаючих фільмів про зміну кар'єри
Категорія
Культура
Дата публікації

Новий етап: підбірка надихаючих фільмів про зміну кар'єри

Новий етап: підбірка надихаючих фільмів про зміну кар'єри
Джерело:  online.ua

Чимало людей регулярно замислюються про зміну кар'єри, адже вірять, що можуть досягти більшого, займаючись улюбленою справою. Однак це рішення для багатьох вкрай ризиковане, особливо в період пандемії коронавірусу та світової кризи. ONLINE.UA зібрав для вас найкращі фільмим та серіали, які надихнуть на нові звершення у професійній сфері, а також нагадають, що можливо абсолютно все, якщо цього сильно захотіти.

Джерело: ONLINE.UA

"У гонитві за щастям"

Цей надихаючий та мотивуючий фільм заснований на реальних подіях. Він розповідає про найважчий рік життя біржового маклера Кріса Гарднера. Герой зустрічає менеджера з брокерської компанії і влаштовується на безкоштовне стажування. У цей непростий період життя від Кріса йде дружина і залишає з ним маленького сина. Продовжувати працювати безкоштовно стає неможливо, однак чоловік готовий боротися заради себе та своєї дитини.

"Кухар на колесах"

Це кумедна історія, яка нагадує нам про те, що будь-які складнощі можна здолати, якщо не сприймати їх надто серйозно. Шеф-кухар Карл Каспер втрачає роботу у відомому ресторані Лос-Анджелеса та зразу ж вирішує відкрити свою закусочну на колесах. Його ідею підтримали дружина і діти. Завдяки такому рішенню Каспер не тільки досягає успіху у професійному плані, а й нарешті отримує змогу нагалодити стосунки з родиною.

"Мисливці на привидів"

Це фантастичний фільм не лише про пригоди, а й про те, як не злякатися та запустити божевільний стартап. Четверо вчених-парапсихологів залишають академічну кар'єру і починають власну справу. У них абсолютно немає підприємницьких навичок, однак вони вірять, що їхня мрія здійсниться.

"Диявол носить "Прада"

Легендарна стрічка, яка нікого не залишає байдужою. Амбіціозна Енді Сакс вирушає в Нью-Йорк будувати кар'єру журналіста, вона влаштовується асистентом головного редактора модного журналу Runway Міранди Прістлі. Головній героїні не подобається ні фешн-індустрія, ні її робота, тому вона зважується на неочікувані зміни.

"Форс-мажори"

Це популярний серіал, який підтверджує той факт, що ніколи не пізно почати все заново. Юрист-самоучка Майк Росс потрапляє на співбесіду до одного з кращих адвокатів по операціях Нью-Йорка Харві Спектра. Роботодавець оцінює його талант та бере у свою команду. Щось з цього вийде — дивіться уже в серіалі.

"Стажер"

Чудова сімейна комедія про те, що у віці 70 років життя тільки починається. Пенсіонер Бен Уіттакер помічає оголошення про пошук стажистів в одну інтернет-компанію, яка працює в сфері моди, і вирішує ризикнути. Бена беруть на роботу і призначають стажистом засновниці компанії Джулс. Розвиток подій у фільмі вас приголомшить.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?