Новий фільм Тарантіно побив рекорд касових зборів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий фільм Тарантіно побив рекорд касових зборів

Новий фільм Тарантіно побив рекорд касових зборів
Джерело:  online.ua

Нова стрічка Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» побила власний рекорд кінорежисера, ставши найкасовішою в його кар’єрі. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal, за останні вихідні вона зібрала 40,4 млн доларів у північноамериканському прокаті.

Хоча ці цифри не дозволили картині стати лідером в США та Канаді, де другий тиждень поспіль перший рядок утримує «Король лев», це є дуже непоганим показником для фільму з обмеженням «R» (діти до 17 років можуть відвідати сеанс лише у супроводі батьків).

Касовий успіх фільму забезпечила позитивна кінокритика та участь у ньому зірок Голлівуду – Леонардо Ді Капріо і Бреда Пітта. Також у стрічці одну з головних ролей зіграла відома австралійська акторка Марго Роббі.

«Король лев» у другий вікенд свого прокату зібрав в Америці 75,5 млн доларів. Враховуючи, що його світові збори вже сягнули 962,7 млн доларів, аналітики не мають сумнівів, що позначка в 1 мільярд буде досягнута вже найближчим часом.

Фільм «Одного разу в Голлівуді» розповідає про події літа 1969 року у Лос-Анджелесі, коли банда Чарлі Менсона вбила дружину режисера Романа Поланскі Шерон Тейт.

Нагадаємо, що днями Київ відвідав один з найвідоміших голлівудських кінорежисерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?