Новий iPhone 11: журналісти з'ясували ціни нових девайсів Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

Новий iPhone 11: журналісти з'ясували ціни нових девайсів Apple

Новий iPhone 11: журналісти з'ясували ціни нових девайсів Apple
Джерело:  itc.ua

В інтернеті оприлюднили ціни на нові iPhone від Apple, що компанія почне продавати з 20 вересня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ITC.ua.

Світлина, що демонструє екран з різноманітними позначками щодо гаджетів, було зафіксовано на непублічному заході на території Тайваню. Показники є лише орієнтовними та можуть відрізнятися від кінцевих офіційних даних.

iPhone 11 вийде у світ у вигляді трьох варіацій - на 64, 128 та 256 гігабайтів пам'яті. Їхні ціни - 750, 800 і 900 доларів США відповідно.

iPhone 11 Pro буде випущений також трьома варіаціями - з 128, 256 та 512 гігабайтами пам'яті. Для майбутніх користувачів вони коштуватимуть 1000, 1100, 1200 доларів відповідно.

Топ-смартфон iPhone 11 Pro Max буде доступний з тією ж пам'яттю, що згаданий попередник, проте обійдеться у 1100, 1200, 1300 доларів відповідно.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі з'явилися перші фотографії нового Айфону з середини. Як відомо, девайс отримав потрійну камеру, A13 Bionic та велику літієво-іонну батарею. Наразі відомо, шо модуль камери став більш масиним. У ньому, як було згнадано, три об'єктиви, але про характеристики линз немає інформації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?