Новий парламент оновиться на 70%, – експерт пояснює причини
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий парламент оновиться на 70%, – експерт пояснює причини

Новий парламент оновиться на 70%, – експерт пояснює причини
Джерело:  24 канал

Склад наступного парламенту оновиться приблизно на 70%. Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал ».

За словами політичного експерта, таке кардинальне оновлення пояснити досить легко. Адже до Верховної Ради зайде велика фракція пропрезидентської партії «Слуга народу» та, скоріше за все» «Голос» Святослава Вакарчука. Лідери цих двох політичних сил декларують необхідність радикального оновлення складу депутатів.

«Відсоток оновлення може скласти понад 70%. Це дасть можливість провести серйозні зміни», – пояснює політолог.

При цьому, як зазначає Фесенко, більшість майбутніх нардепів прийдуть в Раду не з політики. Як себе проявлять нові люди, невідомо. Новим парламентаріям знадобиться час на адаптацію.

«Може статися, як у нинішньому парламенті: нові депутати від старих колег освоять їхні звички – кнопкодавство, прогули. І перетворяться в болото через відсутність досвіду і компетенції. Тоді парламент буде слабким і в підсумку конфліктним. Через рік його можуть розпустити», – стверджує політолог.

З іншого боку, у новій Раді може спостерігатися боротьба старого і нового. Цілком можливо, що нові парламентарі серйозно змінять практику роботи законодавчого органу та сформують нові традиції.

Нагадаємо, що вчора нелегали на моторних човнах атакували Британію: у Лондоні шоковані новою тактикою мігрантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?