Новий прем'єр-міністр Гончарук поділився цікавою ідеєю Кабміну
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий прем'єр-міністр Гончарук поділився цікавою ідеєю Кабміну

Новий прем'єр-міністр Гончарук поділився цікавою ідеєю Кабміну
Джерело:  online.ua

Новий очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що нові міністри перевірять механізми імплементації освітньої і медичної реформ, передає ONLINE.UA.

Журналісти поцікавилися у прем’єра, які зміни і реформи попередників він вважає правильними і їх потрібно продовжувати, а які реформи потребують кардинального перезавантаження.

 "Медична реформа - це однозначно правильна історія. Реформа освіти, нова українська школа – однозначно правильна історія. Є питання менеджменту звичайно. Ідея правильна, але як вони були втілені ми зараз подивимось всередині міністерств. По-чесному. Коли ти розумієш замисел, гроші ходять за дитиною, гроші ходять за пацієнтом – це дуже правильні речі. Правильні механізми фінансування. Коли людина має свого конкретного лікаря, коли держава платить за ці послуги. Це дуже правильні речі. Це ефективність, шлях до ефективності", - сказав він.

За словами Гончарука, це також стимулює конкуренцію, проте наскільки якісно відбувалась імплементація, як керувалась ця історія - ще потрібно подивитися.

"Зараз давати оцінок не хочу. У цих сферах є нові міністри і я думаю, що базуючись зокрема на їхні оцінки наші плани щодо цих двох реформ ви отримаєте дуже швидко. Думаю, приблизно за місяць", - пояснив чиновник.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерт розповів, чого українцям чекати від Гончарука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?