Новий президент програє парламентські вибори: експерт здивував неочікуваним прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий президент програє парламентські вибори: експерт здивував неочікуваним прогнозом

Новий президент програє парламентські вибори: експерт здивував неочікуваним прогнозом
Джерело:  online.ua

Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко прогнозує, що той, хто виграє президентські вибори, з високою ймовірністю програє парламентські і не матиме контролю над Верховною Радою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Результат партії нового президента на виборах до Верховної Ради буде істотно нижче, ніж на президентських виборах. За півроку до парламентських виборів ситуація в країні – відношення до переможців президентської кампанії – всіх, хто опинився на перших місцях, сильно зміниться. Буде інша партійна конфігурація. І про нинішні партійні рейтинги можна забути", - каже експерт.

Політолог також наголосив, що почнуться процеси, пов'язані з об'єднанням і поділом політичних сил. З'явиться низка нових політичних партій. На думку Фесенка, партії всіх фаворитів президентських виборів відіграватимуть помітну роль.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-заступник держсекретаря США, старший директор у питаннях прав людини американського Інституту Маккейна Девід Крамер заявив, що  Росія докладатиме чимало зусиль для того, аби дестабілізувати ситуацію в Україні  протягом наступних трьох тижнів до проведення другого туру президентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?