Новий радник Трампа жорстко висловився про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Новий радник Трампа жорстко висловився про Росію

Новий радник Трампа жорстко висловився про Росію
Джерело:  CNN

Новий радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Герберт Макмастер

 заявив, що Росія є ворогом, а не другом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.


Таку заяву новий радник Трампа зробив під час засідання Ради національної безпеки США, повідомляють джерела видання, які були присутні на зустрічі.


Видання зазначає, що така позиція контрастує з позицією головного стратега Білого дому - Стіва Беннона, - який називав Європейський Союз "неповноцінною конструкцією" і висловився за зміцнення зв'язків з окремими європейськими країнами.


Читайте також: Нове призначення в команді Трампа: стало відомо про загрозу для Росії


Крім того, за словами джерел, зустріч підняла моральний дух співробітників РНБ, після інформації про контакти колишнього радника Трампа з нацбезпеки Майкла Флінна з послом Росії Сергієм Кисляком.


Також повідомляється, що Макмастер виступив на захист світового порядку, який встановився після Другої світової війни, заявивши про необхідність збереження миру і безпеки.


Як повідомляв ONLINE.UA,

екс-радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку 13 лютого через скандал з повідомленнями про його контакти з послом Росії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?