Новий рік 2018: які подарунки не можна дарувати в рік Жовтого Земляного Собаки
Категорія
Культура
Дата публікації

Новий рік 2018: які подарунки не можна дарувати в рік Жовтого Земляного Собаки

Новий рік 2018: які подарунки не можна дарувати в рік Жовтого Земляного Собаки
Джерело:  online.ua

Новий 2018 рік вже на порозі, тому настав час задуматися над подарунками для рідних і близьких людей. До цього питання найкраще підійти дуже ретельно - так як подарунки на Новий рік повинні сподобатися не тільки адресатам, а й господарю майбутнього року.

Як задобрити Жовтого Собаку подарунками, щоб він підтримував і допомагав протягом усього року, розповість ONLINE.UA.

Читайте також: Смачно і красиво: 10 ідей оформлення страв до новорічного столу

До переліку "небезпечних" подарунків на Новий рік 2018 входять:

Намиста і ланцюжки

Будь-які прикраси на шию у собак асоціюються з нашийниками, які вони дуже не люблять. Тому в 2018 році експерти рекомендують обмежитися кільцями, сережками та браслетами, і не дарувати намиста і ланцюжки, щоб не привернути до себе неприємності на весь наступний рік.

Засоби гігієни та парфуми

Господар майбутнього року має дуже чутливий нюх і з обережністю ставиться до невідомим запахів. Щоб не дратувати його краще за все не дарувати подарунки з вираженим ароматом. Також собаки не люблять купатися, тому від банних наборів найкраще також відмовитися.

Будівельні інструменти та ріжучі предмети

Будь-які гострі і ріжучі подарунки Жовтий Земляний Собака оцінить як агресію у свою сторону. Через подібні презенті він недоброзичливо налаштується на отримувача небезпечного подарунка, що обіцяє йому неблагополучний рік.

Гаманці

Незважаючи на те, що гаманці вважаються дуже практичним і корисним подарунком, в Новий 2018 рік їх не варто дарувати близьким людям. Такий презент може принести одержувачу фінансову нестабільність і безгрошів'я.

Дзеркало

Дзеркало в якості подарунка на Новий рік також увійшло в категорію "заборонених". Справа в тому, що господар майбутнього року найчастіше негативно реагує на своє відображення, що може спровокувати несприятливі події протягом наступного року.

Подарунки на Новий рік 2018 - найкращі варіанти

На Новий рік Жовтого Земляного Собаки найкраще дарувати практичні і затишні речі. Це можуть бути теплі зимові аксесуари і предмети гардероба, наприклад, рукавиці, шапки і шарфи.

Відмінним подарунком на Новий рік стане книга або настільна гра. Такі подарунки підійдуть як активним людям, так і любителям теплого домашнього затишку. В якості подарунка на Новий рік можна презентувати сертифікати на відвідування салону краси, масажного кабінету або навіть на стрибок з парашутом. Такий подарунок підійде будь-якому члену вашої родини, а підібрати його можна у відповідності з інтересами.

Раніше ONLINE.UA розповідав, як прикрасити будинок на Новий рік 2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?