Новий скандал з листуванням: нардепа спіймали на замовленні яхти
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий скандал з листуванням: нардепа спіймали на замовленні яхти

Новий скандал з листуванням: нардепа спіймали на замовленні яхти
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Юрій Шаповалов, що входить до групи "За майбутнє", потрапив у скандал під час засідання Верховної Ради. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

За словами журналіста Всеволода Філімоненка, нардеп обирав круїз на яхті за допомогою свого смартфону. Він звернув увагу на ціну подібних заходів - одна з позицій вказувала суму понад 12 тисяч доларів.

Філімоненко оприлюднив відповідний відеоролик, що демонструє листування народного депутата під час роботи.

Слід нагадати, що цей випадок став вже третім у низці йому подібних. Дебютанткою на цій ниві стала депутатка від "Слуги Народу" Олена Криворучкіна. Вона розповіла свому "Коханому", що після зняття недоторканості бажає кохатися з ним "день і ніч".

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський на тлі розпочатого в Раді кнопкодавства запропонував карати порушників серйозними штрафами. Відповідний документ опубліковав заступник спікера РУслан Стефанчук. Законопроєкт говорить про санкції у розмірі від 51 до 85 тисяч гривень за неособисте голосування, проте как раніше пропонувалося позбавляти посадовців мандату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?