Новий трейлер до "Форсаж 9" вразив видовищною автомобільною бійнею
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий трейлер до "Форсаж 9" вразив видовищною автомобільною бійнею

Новий трейлер до "Форсаж 9" вразив видовищною автомобільною бійнею
Джерело:  online.ua

Новий трейлер фільму "Форсаж 9: Нестримна сага", прем'єра якого запланована на 25 червня 2021 року, підкорив мережу. Фанати пригодницького бойовика в захваті від видовищної автомобільної бійні, яку показали в відео.

Джерело: YouTube-канал The Fast Saga

Новий трейлер "Форсаж 9" назвали "Total car-nage" ( "Тотальна автомобільна бійня"). Він повністю присвячений автомобілям, які задіяні у фільмі. Глядачам показали Chevrolet Nova, Jeep Gladiator, поліцейські і військові машини, а також класичні та сучасні Dodge Charger, помаранчеву Toyota Supra і гігантську вантажівку з клином-відвалом спереду, яким вона розкидає всі авто, що зустрічаються на шляху.

Автомобілі розганяються на великі швидкості, злітають і падають, стикаються і вибухають, що говорить про те, що в новій частині "Форсажу 9" сцен з ними буде багато. Також в трейлері показаний бекстейдж зйомок окремих автомобільних трюків у фільмі, в яких задіяні спеціальні крани і катапульти.

Форсаж 9: Нестримна сага - трейлер (відео)

Форсаж 9: Нестримна сага - дата виходу

У підписі до нового трейлеру зазначено, що F9 Fast повертається 25 червня. На це число запланована довгоочікувана перм'єра нової частини блокбастеру, зйомки якого завершилися ще в 2019 році. Через пандемію коронавіруса прем'єру відкладали весь 2020 рік.

Відомо, що студія вже запланувала вихід десятого фільму культової франшизи, який продюсери позиціонують як "заключну" частину історії. Але дата її виходу поки не анонсується.

Актори і ролі в фільмі "Форсаж 9: Нестримна сага"

У 9 частини франшизи Домінік Торетто, роль якого грає Вин Дизель, відійде від справ і стає порядним сім'янином. Але в його життя несподівано втрутиться кібертеррорістка Сайфер - її роль виконає Шарліз Терон. Злочинниця спробує помститися Торетто за всі свої провали, проте в якості зброї буде використовувати брата Домініка - Джейкоба, який постане перед глядачами в особі Джона Сіна.

Ролі у фільмі "Форсаж 9: Нестримна сага" також виконають:

  • Мішель Родрігес - Лотті

  • Тайріз Гібсон - Роман Пірс

  • Брюстер - Міа Торетто

  • Лудакріс - Теж Паркер

  • Хелен Міррен - Магдалина Шоу

  • Вінсент Сінклер (син Вин Дизеля) - він виконає роль молодого Домініка Торетто

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?