Нову загрозу від коронавірусу виявили на Житомирщині - усі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Нову загрозу від коронавірусу виявили на Житомирщині - усі подробиці

Нову загрозу від коронавірусу виявили на Житомирщині - усі подробиці
Джерело:  online.ua

У Житомирі виявили 10 випадків коронавірусу COVID-19 - жоден з інфікованих не мав симптомів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг очільника міста Сергія Сухомлина.

За його словами, виявити такі складні випадки вдалося завдяки масовому тестуванню осіб, які контактували із вже підтвердженими хворими.

"Останні декілька днів, за нашою статистикою, показали, що багато людей, які отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірус, не відчувають цієї хвороби і в них немає ніяких симптомів. Тільки завдяки тому, що почали масово тестувати контактних осіб, а на минулому тижні ми отримали ще близько 2 тисяч експрес-тестів, то і виявили більше 10 людей, які не відчувають абсолютно ніяких симптомів", - пояснив Сухомлин.

Окрім того, мер відзначив необхідність поступового скасування обмежень. На його думку, країна не виживе в таких умовах, а багато людей не відчувають хворобу.

"Країна не може вижити в таких жорстких карантинних обмеженнях і треба починати виходити на роботу й працювати, бо наслідки карантину можуть бути набагато більшими, ніж сам карантин", - підкреслив мер.

Протягом останньої доби на Житомирщині виявили 17 випадків коронавірусу. Загальна кількість інфікованих - 304.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що в його країні немає жодної смерті, яку викликав лише COVID-19. Між тим у республіці під час епідемії від інфекції підтвердили 58 смертей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?