Жодного померлого: Лукашенко знову проігнорував останні дані про коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Жодного померлого: Лукашенко знову проігнорував останні дані про коронавірус

Жодного померлого: Лукашенко знову проігнорував останні дані про коронавірус
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що на території його країни не зафіксували жодної смерті через ураження коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Звязда".

У четвер, 23 квітня, білоруський лідер провів нараду за участю топ-посадовців. На його думку, білоруси померли не від інфекції, а через супутні хвороби.

"Я не хочу повторюватися, але я хотів би наголосити на головному: в Білорусі немає жодного померлого суто від коронавірусу", - зазначив Лукашенко.

Він пояснив, що нібито прислухається до порад експертів Всесвітньої організації охорони здоров'я, однак краще обізнаний про ситуацію у його країні.

Президент додав, Білорусь залучила до боротьби з епідемією усі необхідні ресурси. Її відповідь була адекватною та водночас "без зайвого і надмірного".

Нагадаємо, станом на 23 квітня у Білорусі зареєстрували вже 58 смертей, які спричинив COVID-19. Кількість хворих сягнула 7,2 тисячі.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні коронавірус COVID-19 підтвердили в одного з хокеїстів аматорської збірної з хокею, у лавах якої грає президент Олександр Лукашенко. Утім, державний лідер не збирається ізолюватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?