"Ну, навіщо таке робити?": в мережі безжалісно критикують Ані Лорак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ну, навіщо таке робити?": в мережі безжалісно критикують Ані Лорак

"Ну, навіщо таке робити?": в мережі безжалісно критикують Ані Лорак
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Ані Лорак, яка активно гастролює та живе в Росії, спровокувала бурхливі дискусії в мережі. Причиною став новий ролик, опублікований зіркою в stories своєї сторінки в Instagram, передає ONLINE.UA.

У ролику артистка позує на камеру у світлій білій майці із зібраними волоссям. Образ зірка доповнила великими сережками-кільцями. Лорак прокрутила камеру над собою, продемонструвавши обличчя і груди.

Фанати зразу ж звернули увагу на "надуті" губи Лорак. Крім того, в мережі ходять чутки про те, що співачка збільшила груди шляхом хірургічної операції. Сама Лорак цю інформацію не підтверджує.

"Ну, навіщо таке робити? Це асексуально; що за мода? виглядає якось дивно; не розумію, для чого псувати природну красу; навіть не віриться, що ви на це зважилися; зупиніть хтось Лорак, поки вона геть себе не зіпсувала; це вже занадто", - пишуть шанувальники в коментарях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка Ані Лорак, яка живе та виступає у Росії, вперше офіційно заявила про роман із саунд-продюсером Єгором Глєбом. Така новина спровокувала дискусії в мережі, адже хлопець на 14 років молодший за Кароліну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?