Обама, припини: соцмережі висміяли загибель чергового російського винищувача
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама, припини: соцмережі висміяли загибель чергового російського винищувача

Обама, припини: соцмережі висміяли загибель чергового російського винищувача

У Міністерстві оборони Росії підтвердили загибель винищувача Су-33 під час посадки на авіаносець «Адмірал Кузнєцов» в Середземному морі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
У прес-службі відомства розповіли, що пілот катапультувався, його здоров'ю ніщо не загрожує.
«Після виконання бойового завдання в небі Сирії при здійсненні посадки на авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов" через обрив троса аерофінішера викотився за межі палуби винищувач Су-33», - повідомили в Міноборони РФ.
Раніше відомий авіаційний журналіст Девід Ценціотті в своєму блозі The Aviationist повідомив, що літак впав при другому заході на посадку, в хороших погодних умовах - видимість більше 10 кілометрів, хвилювання чотири бали, швидкість вітру трохи більше 20 кілометрів на годину.
Користувачі соцмереж висміяли чергову невдачу з російським авіаносцем. Російський публіцист і блогер Володимир Голишев: "Якщо Крим, Донбас і Сирія - "світова війна", то Кузя - цілком собі "Цусіма", - написав він у Facebook.
водка и мельдоний: "І це навіть ще війна з НАТО не почалася".











Як повідомляв ONLINE.UA, раніше джерела The Times повідомили, що з єдиного російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов", який став об'єктом іронії в соцмережі, не можуть злетіти реактивні літаки.
В середині листопада повідомлялося, що російський винищувач МіГ-29, що злетів з борту авіаносця "Адмірал Кузнєцов", впав у Середземне море біля берегів Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?