Обама публічно посміявся з Трампа: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама публічно посміявся з Трампа: опубліковано відео

Обама публічно посміявся з Трампа: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент США Барак Обама

пожартував над кандидатом на пост глави держави Дональдом Трампом, який назвав його найгіршим президентом в історії країни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.


Під час шоу Джиммі Кіммела, в якому є рубрика Mean Tweets (Злі твіти), Обама читав твіти на свою адресу і відповідав на них з гумором. Такі правила гри.


У кінці передачі прийшов твіт від Трампа, в якому було написано: "Президент Обама увійде в історію як, можливо, найгірший президент в історії США".


Ця заява викликала посмішку на обличчі чинного президента, і він відповів: "Принаймні я ввійду в історію як президент", натякаючи на те, що Трампу так і не вдасться зайняти його місце.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Обама сказав, що у кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа немає достатніх навичок для того, щоб бути главою США

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?