Обама знайшов новий привід посміятися з Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама знайшов новий привід посміятися з Трампа

Обама знайшов новий привід посміятися з Трампа
Джерело:  The Hill

Радники кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа відсторонили його від власного мікроблога в Twitter.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hill.
Рішення про відсторонення Трампа від Twitter було прийнято через те, що скандальний мільярдер систематично використовував свій мікроблог для очорнення своїх політичних опонентів, а також надавав виборцям «нефільтрований погляд» з низки питань. Видання зазначає, що мікроблог Трампа в Twitter налічує більше 13 мільйонів передплатників.
Читайте також: Трампа вивели зі сцени прямо під час виступу: з'явилося відео
У свою чергу президент США Барак Обама з гумором прокоментував "відсторонення" Трампа від ведення сторінки в Twitter.
Як пише Huffington Post, під час виступу на підтримку кандидата на пост президента США від демократів Хілларі Клінтон в штаті Флорида Обама заявив, що Трамп не зможе впоратися з "ядерними кодами", оскільки "не справляється навіть з обліковими записами в Twitter".
Як повідомляв ONLINE.UA, п резидент США Барак Обама пожартував над кандидатом на пост глави держави Дональдом Трампом, який назвав його найгіршим президентом в історії країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?