Обігнали у рейтингу: Джефф Безос втратив статус найбагатшої людини світу
Категорія
Світ
Дата публікації

Обігнали у рейтингу: Джефф Безос втратив статус найбагатшої людини світу

Обігнали у рейтингу: Джефф Безос втратив статус найбагатшої людини світу
Джерело:  online.ua

Засновник Amazon Джефф Безос втратив першу позицію у рейтингу найбагатших людей планети. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Наразі лідерство у списку належить комп'ютерному магнату зі Сполучених Штатів - Біллу Гейтсу. Його активи обігнали бізнес-опонента на один мільярд доларів.

Гейтс має у своїй "кишені" близько 110 мільярдів доларів. Безос - лише 109. Це змістило його на другу сходинку рейтингу за індексом агентства.

У п'ятірку найбагатших входять французький бізнесмен Бернар Арно зі 103 мільярдами доларів, інвестор Воррен Баффетт з 86,6 мільярда. Традиційно замикає її очільник Facebook Марк Цукерберг, який володіє активами у 74,5 мільярда доларів.

Загалом рейтинг Bloomberg Billionaires демонструє топ-500 найбагатших осіб Землі. На 19-е місце він поставив відомого китайського підприємця Джека Ма, який заснував компанію Alibaba та має 42,8 мільярда доларів.

Інженер та бізнесмен Ілон Маск за новими даними посів 34-ту сходинку завдяки 27,5 мільярдів.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку листопада акції компанії Amazon дещо впали у ціні. Це спровокувало зниження рівня багатства Джеффа Безоса на цілих 7 мільярдів доларів США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?