Обмеження руху в Києві: як до цього причетний Трамп
Категорія
Політика
Дата публікації

Обмеження руху в Києві: як до цього причетний Трамп

Обмеження руху в Києві: як до цього причетний Трамп
Джерело:  online.ua

Візит радника президента США Джона Болтона вніс корективи у дорожній рух Києва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Управління державної охорони.

За офіційними даними, зміни очікуються протягом 28 та 29 серпня. Вони торкнуться Дарницького, Печерського, Шевченківського районів міста та Бориспільського шосе.

Рішення необхідні згідно із законодавством щодо візиту іноземних делегацій, що потребують залучення відповідних заходів безпеки.

Слід нагадати, що радник Дональда Трампа прибув до України з кількома цілями. Він зустрінеться із держслужбовцями вищого рівня, американськими бізнесменами та проведе ряд інших зустрічей.

Наразі відомо, що контакт стосується війни з Росією, геополітичних питань та бізнесу. Зокрема, непідтверджені дані вказують на зацікавленість США у відсутності співпраці України з китайськими підприємствами.

Як повідомляв ONLINE.UA, Болтон допустив згоду Сполучених Штатів та Великобританії на участь у переговорах в "нормандському форматі". Для цього учасники повинні консенсусом дійти згоди щодо запрошення додаткових сторін у процес врегулювання на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?