Обмеження в'їзду до Києва: як перевірятимуть українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Обмеження в'їзду до Києва: як перевірятимуть українців

Обмеження в'їзду до Києва: як перевірятимуть українців
Джерело:  online.ua

Усіх громадян, які в'їжджають до Києва, перевірятимуть на підвищену температуру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву радника мера Володимира Бондаренка у Facebook.

За даними посадовця, вже з опівночі 16 квітня стають чинними нові правила. Якщо людина матиме температуру тіла від 37 градусів Цельсія, її чекатиме тест на COVID-19. У разі температури від 38 градусів — госпіталізація. Робитиме перевірку мобільна бригада.

Також відомо про скорочення смуг руху до 1-2. Щодо виїзду з міста обмежень не передбачається.

"З 00:00 16.04.2020 на в’їздах до Києва буде запроваджено вимірювання температури для тих, хто в’їжджає до столиці. Це стосується водіїв і пасажирів автобусів, вантажно-пасажирських та вантажних автомобілів, а також легкових автомобілів, які перевозять більше ніж 3 осіб включно з водієм", - підкреслив радник мера.

Бондаренко пояснив, що відсутність симптомів — безперешкодний допуск у Київ.

"Ми просимо усіх зрозуміти цей вимушений крок. На превеликий жаль, ситуація, яку ми спостерігали в Україні протягом вихідних, не дає нам змоги оптимістично дивитись на цей тиждень, протягом якого держава мала перейти пік захворюваності на коронавірусну хворобу", - додав він.

Радник Віталія Кличка нагадав, що саме ігнорування українцями правил безпеки спричиняє нові спалахи коронавірусу. Треба стримувати поширення інфекції, щоб медична система не виявилася перевантаженою.

Станом на 14 квітня у Києві виявили 551 випадок COVID-19. Загалом в Україні — понад 3,3 тисячі.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Кличко оголосив, що такі заходи будуть чинними до понеділка, 20 квітня. Їх ввели через наближення Великодня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?