Обмін полоненими: двоє громадян, виданих Росії, хочуть повернутись в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Обмін полоненими: двоє громадян, виданих Росії, хочуть повернутись в Україну

Обмін полоненими: двоє громадян, виданих Росії, хочуть повернутись в Україну
Джерело:  online.ua

Колишній перекладач екс-прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана Станіслав Єжов, затриманий СБУ за звинуваченням у шпигунстві, перед вильотом до Росії в рамках обміну заявив, що повернеться в Україну.

Про це він повідомив журналісту ТСН на злітно-посадковій смузі «Борисполя», передає ONLINE.UA.

Коли кореспондент Андрій Цаплієнко підійшов до нього, Єжов почав вимагати припинити зйомку і назвав його «бандерівським пропагандистом». Після цього Цаплієнко запитав, чи впевнений Єжов, що з ним все буде в порядку і що він не зникне після приїзду в Росію.

«Мені пох#й. Не знімайте мене. Я повернуся. Так, я повернуся на літаку або поїзді, не знімайте мене», – заявив шпигун.

Раніше про бажання повернутися в Україну заявив Кирило Вишинський – російський пропагандист з подвійним громадянством, який очолював київську філію «РИА Новости» та мав медаль «За возвращение Крыма». За словами самого Вишинського, після повернення в Україну він збирається знову зайнятися журналістикою.

Нагадаємо, що 7 вересня між Росією та Україною відбувся масштабний обмін полоненими. На переконання відомого політичного експерта та журналіста Віталія Портникова, Путін погодився на обмін через те, що не міг допустити передачу Нідерландам свідка катастрофи MH17 Володимира Цемаха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?