ОБСЄ також поділилася сумними новинами з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

ОБСЄ також поділилася сумними новинами з Донбасу

ОБСЄ також поділилася сумними новинами з Донбасу
Джерело:  online.ua

Зі Сходу України продовжують надходити невтішні новини. Так, в щоденному звіті Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні, який був опублікований 17 лютого, вказано, що на непідконтрольній території Донбасу поранення отримали двоє цивільних осіб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт СММ.

Представники ОБСЄ зазначають, що під час відвідин лікарні в Донецьку спостерігачі дізналися про поранення і госпіталізацію 61-річного чоловіка.

"Дружина і пасинок чоловіка повідомили спостерігачам про те, що 15 лютого він був у занедбаному сімейному будинку (розташованому менш ніж у 650 м від лінії зіткнення) у мікрорайоні Трудовська Петровського району Донецька, щоб погодувати тварин, коли він спочатку отримав поранення черевної порожнини, а потім і стегна", - сказано в повідомленні СММ.

Окрім того, вказано, що в Перевальську Луганської області 33-річна жінка отримала осколкові поранення ніг під час вибуху гранати. Її госпіталізували 9 лютого і виписали через кілька днів.

"Гранату кинув чоловік під час суперечки з іншими чоловіками. 16 лютого спостерігачі зустрілися з постраждалою біля її будинку в населеному пункті Петрово-Красносілля (колишнє Петрове; непідконтрольне уряду, 44 км на північний захід від Луганська) і бачили пов'язки на її лівій нозі, а також сліди від осколків на правій нозі", - додають в СММ.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  очільник ОБСЄ відвідав Донбас  та прокоментував ситуацію, яка наразі склалася на Сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?