Це апокаліпсис: ОБСЄ терміново звернулася до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Це апокаліпсис: ОБСЄ терміново звернулася до українців

Це апокаліпсис: ОБСЄ терміново звернулася до українців

Очільник ОБСЄ, прем'єр-міністр Албанії Еді Рама відвідав Донбас та прокоментував ситуацію, яка наразі склалася на Сході України, назвавши її справжнім апокаліпсисом. Він наголосив, що дуже хотів би показати східнонімецьким виборцям умови життя в районі конфлікту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Я відвідав район Станиці Луганської. Я б дуже хотів привезти туди всіх тих східнонімецьких виборців ультраправих, щоб вони побачили, яким може бути життя у той час, коли вони скаржаться, як їм погано в східному Берліні... Це дійсно апокаліпсис, і тисячі людей мають переходити цей міст, який був побудований за допомогою президента Зеленського", - заявив глава організації на Українському ланчі, що пройшов на полях Мюнхенської конференції з питань безпеки.

Що важливо, раніше колишній спеціальний представник глави ОБСЄ в Україні та в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Мартін Сайдік поділився з українцями важливими даними. Він підкреслив, що в минулому році було зафіксовано найменшу кількість жертв серед цивільного населення внаслідок конфлікту на Донбасі.

Варто звернути увагу на те, що  нещодавно члени відомої правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" (AfD) відвідали окупований Луганськ, де брали участь в заході угруповання "ЛНР". AfD виступає за скасування санкцій з Росії, запроваджених через її агресію проти України.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Албанії Еді Рама, який очолює ОБСЄ,  провели переговори у Києві. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?