ОБСЄ виступила із заявою про травневе перемир'я на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ОБСЄ виступила із заявою про травневе перемир'я на Донбасі

ОБСЄ виступила із заявою про травневе перемир'я на Донбасі
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Заньєр заявив, що  перемир'я на Донбасі, домовленість про яке була досягнута напередодні травневих свят, успішно зберігається.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Terra Espana.


"Під час святкування православного Великодня була досягнута домовленість щодо забезпечення припинення вогню, яка виявилася успішною - кількість інцидентів скоротилося в останні три дні", - зазначив Заньєр.


Однак він також підкреслив, що в останні місяці спостерігається зростання числа порушень режиму тиші. За його словами, в даний час опрацьовується ряд ініціатив для поліпшення обстановки. В тому числі, обговорюється відведення сторін від лінії зіткнення на Донбасі.


Раніше повідомлялося, що  бойовики порушили домовленості про дотримання режиму повної тиші в зоні проведення АТО на свята.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?