ОБСЄ впіймала бойовиків ДНР на смішній брехні
Категорія
Події
Дата публікації

ОБСЄ впіймала бойовиків ДНР на смішній брехні

ОБСЄ впіймала бойовиків ДНР на смішній брехні
Джерело:  online.ua

В акції протесту проти діяльності спостерігачів ОБСЄ, яка відбулася в окупованому Донецьку, взяли участь лише кілька сотень прихильників ДНР, а не тисяча, як запевняли бойовики.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це повідомила Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ в Україні.
"У Донецьку місія спостерігала за організованим масовим зібранням цивільних осіб перед будівлею, де проживають спостерігачі СММ. Збори тривали протягом 2 годин і в них взяли участь близько 400 осіб, переважно молодь і пенсіонери", - йдеться в повідомленні прес-служби СММ ОБСЄ.
Як відзначили міжнародні спостерігачі, "присутні люди виголошували гасла і тримали в руках плакати з написами критичного характеру на адресу СММ ОБСЄ і проведеного нею моніторингу, особливо підкреслюючи негативний вплив триваючих воєнних дій на цивільне населення".

Читайте також: Бо йовики ДНР придумали цікавий спосіб пошуку "українських шпигунів"
Як повідомляв ONLINE.UA, мітинг прихильників ДНР пройшов у Донецьку 15 лютого біля готелю Park Inn на бульварі Пушкіна, де розташований офіс місії ОБСЄ.
Примітно, що оприлюднені прихильниками бойовиків фотографії з місця подій зняті з натовпу, і на жодній з них не відображений загальний план, з чого можна зробити висновок, що на захід прийшло менше заявленої кількості людей. Тим часом ряд російських і підконтрольних бойовикам ЗМІ повідомляли про тисячі учасників заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?