ОБСЄ впіймала бойовиків ЛНР на нахабній брехні
Категорія
Події
Дата публікації

ОБСЄ впіймала бойовиків ЛНР на нахабній брехні

ОБСЄ впіймала бойовиків ЛНР на нахабній брехні
Джерело:  online.ua

В Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ наголосили, що використання військової техніки в "військовому параді" 9 травня буде порушувати Мінські угоди незалежно від того, чи має вона боєкомплекти.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook ОБСЄ.

Таким чином спостерігачі місії відповіли на заяви представника "оборонного відомства" так званої ЛНР Андрія Марочко.

"Представники місії ОБСЄ кожен день відвідують місце стоянки, де стоїть наша техніка. Вони кожен день фіксують її наявність і те, що там немає боєкомплектів у цієї техніки, - заявив Марочко. - Також представники місії ОБСЄ заявляли раніше, що вони будуть спостерігати за проведенням параду 9 травня".

Читайте також: В ОБСЄ назвали намір бойовиків провести "військовий парад" 9 травня порушенням Мінських угод

В ОБСЄ відповіли на подібні заяви бойовиків: "На основі своїх спостережень, Місія повідомляла про скупчення озброєння на аеродромі на південно-східній околиці підконтрольного «ЛНР» Луганська. Незалежно від того, чи це озброєння з боєкомплектами або без них, його розміщення у тих місцях, де воно перебуває зараз, є порушенням Мінських угод".

"Такі помилкові твердження разом із постійними обмеженнями свободи пересування наших спостерігачів та небажанням виконувати Мінські угоди підривають зусилля, спрямовані на досягнення нормалізації та стабілізації в Україні", - додали в місії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ЛНР пригрозили з мінометів розстріляти спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?