Обстріл Авдіївки: з'явилася нова трагічна новина
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл Авдіївки: з'явилася нова трагічна новина

Обстріл Авдіївки: з'явилася нова трагічна новина

Під час обстрілу Авдіївки бойовиками так званої ДНР, який був нанесений по пункту обігріву місцевих жителів, загинув один співробітник ДСНС, а інший отримав важкі поранення.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.

Як повідомив у своєму Facebook директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов, поранення отримав український рятувальник Дмитро Тритейкин, за життя якого боролися лікарі.
"Зараз йде операція, рятують Діму Тритейкина, рятувальник від бога, праворуч від мене на фото. Важке поранення, є інформація, що водій загинув", - написав він.


Читайте також: Представнику Путіна запропонували подивитися в очі загиблому українському воїну: з'явилося відео



Також Магомедов додав, що "бійня йде щосили".
"Це якийсь страшний сон. Через безвідповідальних політиків гинуть люди, в Авдіївці і в Донецьку. Я в Авдіївці переживаю за своїх друзів в Донецьку, вони мені пишуть — ми переживаємо за вас, бережіть себе!!! Це якийсь пекельний сюр...", — резюмував він.
Пізніше стало відомо, що лікарі врятували життя пораненого рятувальника.
"Тритейкин Дмитро живий. Перевезли в 66-й шпиталь. Тепер повинен прожити (довго), раз ми його поховали", - додав він.
У свою чергу голова Донецької ОДА Павло Жебрівський повідомив, що в результаті обстрілу Авдіївки загинули дві людини: місцева мешканка і військовослужбовець ДСНС.
Поранення отримали троє: офіцер ДСНС, іноземний фотокореспондент і місцева жителька, яка отримала легке поранення в результаті попадання снаряда в п'ятиповерхівку і відмовилася від госпіталізації.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилися фото наслідків жорстокого обстрілу бойовиками житлових районів Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?