Обстріли Авдіївки: в мережі показали шокуючі фото
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріли Авдіївки: в мережі показали шокуючі фото

Обстріли Авдіївки: в мережі показали шокуючі фото
Джерело:  dsns.gov.ua

У мережі з'явилися фотографії наслідків обстрілу Авдіївки, які влаштували бойовики так званої ДНР, а також дані про жертви серед мирного населення.
Так, за даними прес-служби поліції в Донецькій області, з початку ескалації конфлікту в Авдіївці загинув один мирний житель, ще вісім мешканців міста отримали поранення.
"З 29 січня по теперішній час в поліцію надійшли повідомлення про те, що загинула одна людина, поранені вісім мирних жителів, пошкоджено 78 будівель, сім з яких - квартири, 70 - приватні будинки і магазини", - повідомили в поліції.
У свою чергу в Державній службі з питань надзвичайних ситуацій опублікували фотографії наслідків обстрілу в Авдіївки.

Читайте також: На мирних плювати: мережу обурила розмова бойовиків ДНР
Також рятувальники повідомили, що станом на 09.00 четверга, 2 лютого, в Авдіївці відкрилася школа №7, там відновився навчальний процес. При цьому готується евакуація 29 дітей з Авдіївки до Святогірська Донецької області.
Теплопостачання в місті, де проживає близько 22 тисяч осіб, здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі, температура повітря в квартирах становить 15-17 градусів тепла.
У місті працюють польові кухні та пункти обігріву, організовано постачання питної води.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ветеран АТО розповів про дві різних Авдіївки, які з'явилися після обстрілів бойовиків.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?