Обстріли на Донбасі: бойовики вдарили не тільки по Авдіївці
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріли на Донбасі: бойовики вдарили не тільки по Авдіївці

Обстріли на Донбасі: бойовики вдарили не тільки по Авдіївці

Бойовики не припиняли обстрілу житлових районів Донбасу і позицій українських військових, за 3 лютого зафіксовано 115 обстрілу загинули троє військових, ще семеро отримали поранення.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"На Донецькому напрямку, використовуючи реактивну систему залпового вогню "Град", окупанти вели вогонь по Галиціновці. З 152 122-міліметрової артилерії, 120 і 82 міліметрових мінометів — за Авдіївці, Луганського, Троїцького та Зайцево. По Пісках, Кам'янці, Авдіївці і Луганському – неодноразово вели вогонь танки", - йдеться в повідомленні.
Також обстріли тривали і на Маріупольському напрямку.


Читайте також: Мережу вразили дончани, що збунтувалися проти бойовиків ДНР

Так, з "Градів", 152 і 122-міліметрової артилерії обстріляна Талаківка, 120 і 82-мм мінометів – Водяне, Красногорівка, Новотроїцьке, Лебединське, Павлопіль, Широкіно, Мар'їнка, Чермалик. З гранатометів – Гнутово. По Павлополю вів вогонь снайпер.
Неспокійно було і на Луганському напрямку: "Окупанти з 152 та 122 міліметрової артилерії, 120 і 82 міліметрових мінометів вели вогонь по Троїцькому, Попасній, Новоалександровке і Новозвановке. З гранатометів і стрілецької зброї – по Кримському і Катериновке. Гранатомети і снайпера обстрілювали Станицю Луганську і Валуйское. Зенітні установки вели вогонь по Троїцькому".
У свою чергу, начальник управління Нацполиции по Донецькій області В'ячеслав Аброськін у своєму Facebook повідомив про обстріл житлових кварталів Авдіївки і селища Сартана.
"Бойовики ведуть обстріл села Сартана. Інформація про постраждалих уточнюється. Авдіївка. Знову обстріл старої частини міста. Бойовики не шкодують нікого, навіть дітей. Снаряд потрапив в 5-поверховий житловий будинок по вул. Соборній (колишня Леніна). В квартирі знаходилася мати і п'ятеро дітей у віці від 5 років і старше. Всі дивом вижили, викликали на допомогу співробітників поліції", - зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явився запис перехопленої телефонної розмови бойовиків ДНР, один з яких пожалівся на те, що укураїнські морпіхі під Маріуполем "не дають жити".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?