Ocean Photograph Award назвав найкраще фото року. Цей знімок зворушив мільйони людей в світі
Категорія
Культура
Дата публікації

Ocean Photograph Award назвав найкраще фото року. Цей знімок зворушив мільйони людей в світі

Ocean Photograph Award назвав найкраще фото року. Цей знімок зворушив мільйони людей в світі
Джерело:  online.ua

Журнал Oceanographic назвав переможців конкурсу Ocean Photography Awards, якими стали кращі фото природи 2020 року. Всього було відібрано 30 фотографій з десятка тисяч надісланих робіт. Метою фотоконкурсу було привернення більшої уваги людей до гострої на сьогоднішній день проблеми океану, який в останні роки дуже сильно страждає від діяльності людини. Переможцем конкурсу став зворушливий знімок двох пінгвінів, які втішають один одного на березі океану. Особливо він привернув увагу мільйонів людей з усього світу після оприлюднення історії знімка. Як виявилося, на фото зображені літня самка і молодий самець, які втратили своїх партнерів і з тих пір втішають один одного. Автор знімка, німецький фотограф Тобіас Баумгартнер сфотографував пінгвінів в австралійському місті Мельбурн. Він вважає, що такі фото здатні зігріти душі людей, яким завдала болю бурхлива пандемія і які потребують підтримки в ці нелегкі часи. ONLINE.UA публікує фото пінгвінів, яке зворушило мільйони людей в світі, а також знімки, які також стали переможцями фотоконкурсу.

Автор унікального фото з втішаючими один одного пінгвінами розповів в соцмережі, що провів з птахами три ночі, щоб спіймати зворушливий момент. Він також показав відео, як пінгвіни підтримують один одного.

"Через те, що ми не могли використовувати будь-якесвітло, а крихітні пінгвіни постійно рухалися, терлися і чистили один одного, було дійсно складно зробити знімок. Але в один прекрасний момент мені пощастило. Це була історія любові і співчуття, і я дуже щасливий, що вона досягла стількох сердець по всьому світ. Це зображення побачили мільйони людей з різних релігій та культур, і воно виявилося посланням, зрозумілим кожному ", - прокоментував знімок пінгвінів фотограф.

А ось інші переможці конкурсу:

Раніше ONLINE.UA публікував фото, які стали переможцями однієї з найбільших премій в області фотографії- International Photography Awards.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?