Ці вражаючі кадри захоплюють дух: на престижному конкурсі обрали найкращі фото 2020 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Ці вражаючі кадри захоплюють дух: на престижному конкурсі обрали найкращі фото 2020 року

Ці вражаючі кадри захоплюють дух: на престижному конкурсі обрали найкращі фото 2020 року
Джерело:  online.ua

Одна з найбільших премій в області фотографії - International Photography Awards - підвела підсумки 2020 року. Міжнародну премію фотографій отримали десятки професійних фотографів і фотографів-аматорів, які боролися за почесний приз з більш ніж сотнею конкурентів. У 2020 році на участь у пермії було подано рекордну кількість заявок - 13 тисяч знімків надіслали з 120 країн світу. Експертному журі конкурсу все ж вдалося обрати найкращі фото, які реально захоплюють дух. ONLINE.UA вибрав для вас 20 найбільш вражаючих кадрів, які заворожують не тільки яскравими фарбами і відображеними моментами, але і розкривають катастрофічні проблеми, які люди інколи намагаються не помічати.

"У ці безпрецедентні часи заявки цього року відображають деякі з найбільших проблем, що стоять перед нашим поколінням, не остання з яких пов'язана з коронавірусом, який так чи інакше вплинув на кожну людину на Землі. Ми бачимо фотографію в кращому вигляді - будь то освітлення пандемії Covid-19 або повстання в світі несправедливості - зроблені знімки дійсно захоплюють дух. Я можу легко сказати, що це найкращі зображення, які я бачив останні десятиліття ", - прокоментував підсумки конкурсу засновник і президент IPA Хоссейн Фармані.

На кадрах можна побачити милих домашніх тварин поряд з небезпечною змією, що поглинає свою здобич. Також на знімках зображені красиві пейзажі відокремленої дикої природи і небезпечні природні явища, з якими зіткнувся світ в 2020 році. Втім, подивіться самі на фото і насолодитеся різноманітністю і неймовірними фарбами життя на Землі! Можливо, вони надихнуть всіх нас на захист і збереження всього живого на планеті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що міжнародний фотоконкурс Nature Photographer вибрав кращі фото природи 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?