Очільник Міноборони Загороднюк зважився на гучне звільнення
Категорія
Україна
Дата публікації

Очільник Міноборони Загороднюк зважився на гучне звільнення

Очільник Міноборони Загороднюк зважився на гучне звільнення
Джерело:  online.ua

Міністр оборони України Андрій Загороднюк звільнив колишнього Головного військового прокурора Анатолія Матіоса з військової служби. Про це сам Матіос повідомив в соцмережі, передає ONLINE.UA.

 Зазначається, що Матіос був звільнений з посади генерал-полковника юстиції з таким формулюванням: "У зв'язку з проведенням організаційних заходів". Варто зазначити, що він пропрацював на військовій службі 23 роки.

Раніше він брав участь в конкурсі на посаду глави Державного бюро розслідувань, однак відмовився пояснити походження майже 34 млн грн "дивідендів" від невідомого бізнесу його дружини

Як відомо, 2 вересня генпрокурор Рябошапка звільнив головного військового прокурора Анатолія Матіоса. Він направлений у розпорядження Міноборони. Також Рябошапка заявив, що військову прокуратуру потрібно ліквідувати, а замість неї створити нове відомство.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Загороднюк  спростував інформацію щодо планів  скорочення армії. Найближчим часом міністерство сформує стратегію з вирішення проблем ЗСУ та навпаки наростити певні підрозділи, а не скорочувати їх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?