Очільник МВС відреагував на скандал навколо свого заступника Гогілашвілі
Категорія
Україна
Дата публікації

Очільник МВС відреагував на скандал навколо свого заступника Гогілашвілі

Очільник МВС відреагував на скандал навколо свого заступника Гогілашвілі
Джерело:  online.ua

11 грудня очільник МВС Денис Монастирський офіційно повідомив, що через скандал, який влаштував заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на блокпості при в'їзді в Донецьку область, проведуть "дисциплінарне провадження", під час якого будуть встановлювати всі обставини інциденту.

Джерело: Facebook-сторінка Дениса Монастирського

Глава МВС відреагував на поведінку свого заступника Гогілашвілі

За словами Монастирського, він уже підписав подання Кабінету міністрів України, яким пропонує відправити Олександра Гогілашвілі у відставку.

Через події на блокпосту в Донецькій області за участю заступника міністра Олександра Гогілашвілі мною ініційовано перед прем’єр-міністром України та урядом питання про проведення дисциплінарного провадження в ході якого мають бути встановлені всі обставини та зроблені висновки. На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду відсторонити Олександра Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету Міністрів України. Я особисто вивчу всі деталі того, що сталося і прийму відповідні управлінські рішення, - наголосив Денис Монастирський.

Що відомо про скандал навколо заступника глави МВС Олександра Гогілашвілі

11 грудня офіційно стало відомо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі розсварився із правоохоронцями на в'їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи. Той почав обурюватися, що його не впізнали, лаявся, а також погрожував правоохоронцям.

Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник мінітра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде… Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витарачи час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!... Що у вас в голові, б**?, — поскандалив з силовиками представник МВС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?