Очільник партії "Слуга народу" розповів про долю Медведчука і Порошенка у Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Очільник партії "Слуга народу" розповів про долю Медведчука і Порошенка у Раді

Очільник партії "Слуга народу" розповів про долю Медведчука і Порошенка у Раді
Джерело:  BBC

Очільник партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що не підтримає призначення Віктора Медведчука або Петра Порошенка на посаду віце-спікера парламенту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю "BBC Україна".

За словами керівника партії, йому складно зараз говорити про те, кого може запропонувати парламентська опозиція на посаду віце-голови. Проте є певні червоні лінії, що не можуть бути порушені.

"Якщо ви говорите про Медведчука, то я особисто голосувати за цю кандидатуру не буду", - підкреслив Разумков.

Він також аналогічним чином висловився щодо кандидатури Порошенка на цю ж посаду.

Як повідомило ONLINE.UA, у "Слузі народу" виступили з ідеєю щодо кримінального провадження проти осіб, які організовують сепаратні переговори з Росією.

Судячи з усього, це месседж для Медведчука та його "побратима" Юрія Бойко. Вони неодноразово здійснювали неофіційні візити до РФ та нібито від Києва вели дипломатичні зустрічі. Наприклад, одіозний тандем "домовлявся" з Москвою про ціну на газ, не маючи на це повноважень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?