Очільник Рахункової палати Пацкан відкликає свою заяву про звільнення
Категорія
Економіка
Дата публікації

Очільник Рахункової палати Пацкан відкликає свою заяву про звільнення

Очільник Рахункової палати Пацкан відкликає свою заяву про звільнення
Джерело:  online.ua

Чинний очільник Рахункової палати Валерій Пацкан написав листа на до спікера Верховної Радт та фракції, у якому повідомив, що вирішив відкликати свою заяву про звільнення з посади.

Джерело: Телеграм-канал нардепа Ярослава Железняка

Глава Рахункової палати Пацкан відкликає свою заяву про звільнення

Обґрунтування: наявність правової колізії. Як я вже писав, там незрозуміло, чи має він залишитися після звільнення з посади голови Рахункової просто членом, - зазначає Ярослав Железняк.

Народний обранець також звертає увагу на те, що постанова про звільнення з двох позицій була проголосована (з другої спроби на комітеті), зареєстрована під номером №8211 і мала була скоро виноситися у залу.

Тому нас чекає цікаве продовження історії вже на цьому тижні, - наголошує нардеп.

Фото - telegram.org

Що відомо про звільнення Пацкана

16 листопада очільник Рахункової палати Валерій Пацкан офіційно підтвердив, що написав заяву про відставку: заявив про "гостинець" від НАБУ - підозру, та "політичні розбірки".

Варто зазначити, що ще 7 листопада, НАБУ та САП завершили розслідування щодо екснардепа та голови Рахункової палати Валерія Пацкана, якого звинувачують в незаконному отриманні компенсації за житло в 2017 році.

У жовтні голова Рахункової палати Валерій Пацкан підтвердив, що йому повідомили про підозру у незаконному одержанні 117,65 тис грн компенсації за житло: він вважає підозру необґрунтованою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?