Очільник "Слуги народу" особисто прокоментував скандал у фракції та конфлікт з Дубінським
Категорія
Політика
Дата публікації

Очільник "Слуги народу" особисто прокоментував скандал у фракції та конфлікт з Дубінським

Очільник "Слуги народу" особисто прокоментував скандал у фракції та конфлікт з Дубінським
Джерело:  24 канал

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що приводом для скандалу стала одностайна відмова групи депутатів підтримати скасування ніби корупційної схеми у законодавстві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, існують певні непрямі докази отримання хабарів окремими нардепами. Окрім того, свідками корупційного злочину стали кілька посадовців, які відмовилися від хабаря. Один з них виступить в ефірі телепередачі "Право на владу" у четвер, 24 жовтня.

"Ми нікого конкретно зараз не можемо звинувачувати, бо немає прямих доказів. Саме в цьому і полягає складність всього процесу", - пояснив Арахамія.

Він додав, що нардепам пропонували 30 тисяч доларів за голос "проти"законопроєкту, який змінює процедуру оцінки вартості житла. У "Слузі народу" вважають цей процес джерелом корупції.

Перевірка на поліграфі запропонована в умовах відсутності згаданих прямих доказів. таким чином керівництво фракції намагається "уникнути недовіри всередині". Перший подібний захід відбудеться у будівлі Кабміну о 20:00 вже 23 жовтня.

Також Арахамія розповів, що не підозрює у корупції народного депутата Олександра Дубінського. Він пояснив це дуже відомою у фракції позицією чиновника стосовно означеного законопроєкту. Той неодноразово критикував ініціативу та від початку був проти.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дубінський та Арахамія посперечалися у Facebook. Очільник "Слуги народу" дорікнув колезі, що той ніби підіймає хайп для покриття когось іншого, але сумнівів у його особистій прозорості немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?