Очільниця МОЗ Скалецька виступила з неочікуваною обіцянкою
Категорія
Україна
Дата публікації

Очільниця МОЗ Скалецька виступила з неочікуваною обіцянкою

Очільниця МОЗ Скалецька виступила з неочікуваною обіцянкою
Джерело:  BBC

Очільниця МОЗ Зоряна Скалецька заявила, що обіцяє підписати 1 листопада наказ про звільнення всіх своїх радників. Таким планом вона поділилася  в інтерв'ю "ВВС News Україна", передає ONLINE.UA.

За її словами, тепер будуть працювати експерти офісу реформ – групи по три-п'ять людей, вони будуть готувати аналітику і матеріали.

"Сьогодні ми підпишемо наказ і скасуємо всіх радників, їх більше не буде. В такій формі, як вони були, радників більше не буде", – зазначила міністерка.

Про це Скалецька повідомила після питання про те, чому, поки у МОЗ закликають вакцинуватися від дифтерії, радниця міністра Ольга Голубовська поширює у Facebook інформацію щодо того, що вакцина від дифтерії, закуплена за державний кошт, неякісна і що там мало дифтерійного компоненту і немає досліджень її безпечності.

За словами міністерки, не всі представники галузі охорони здоров'я розуміють, яке значення мають їхні слова, і як їх сприймають у суспільстві і додала, що важливо, щоб у МОЗ був єдиний комунікаційний меседж.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зоряна Скалецька довго мовчала щодо конфлікту в МОЗ і нарешті вийшла з заявою. Чиновниця зазначила, що не вона цю війну почала, однак має намір її завершити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?