Один із перших ватажків ЛНР не може змиритися з закриттям «Новоросії»
Категорія
Україна
Дата публікації

Один із перших ватажків ЛНР не може змиритися з закриттям «Новоросії»

Один із перших ватажків ЛНР не може змиритися з закриттям «Новоросії»

Колишній "народний губернатор" Луганської області, один з перших ватажків ЛНР Валерій Болотов відмовився змиритися із  закриттям проекту «Новоросія ».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку сепаратиста ВКонтакте.
«Все-таки мені цікаво, в який момент ми поступилися і беззастережно погодилися з Мінською угодою і з майбутніми виборами (на Донбасі - Ред.). І чому хтось за нас вирішив, що проект «Новоросія» закритий!» - дивується він.


Колишньому ватажкові бойовиків відповів відомий український блогер та журналіст Денис Казанський у своєму Facebook.
«Той, хто втік до Росії з награбованим добром луганчан, обурено запитує - "чому хтось за нас вирішив, що проект Новоросія закритий!". Відповідаємо: хто проект відкрив, той його і закрив. І вже звичайно він не буде питати думки якоїсь незначної шістки», - підкреслив він.
За словами Казанського, «це так кумедно, коли до обдурених вкладників "МММ-Новоросія" починає доходити, що їх банально використали і викинули».
«Два роки знадобилося, щоб повірити в те, про що ми з самого початку попереджали», - саркастично резюмував блогер.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер президента РФ Володимира Путіна підтримав заяву президента України Петра Порошенка про повернення Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?