Один із засновників Dogecoin несподівано почав критикувати криптовалюту
Категорія
Технології
Дата публікації

Один із засновників Dogecoin несподівано почав критикувати криптовалюту

Один із засновників Dogecoin несподівано почав критикувати криптовалюту
Джерело:  online.ua

Один із засновників монети Dogecoin Джексон Палмер неочікувано для всіх оприлюднив декілька рідкісних дописів у Твіттері, в яких жорстко розкритикував криптовалюту.

Джерело: CNBC Make It

Один з творців Dogecoin почав критикувати цифрові валюти

Варто звернути увагу на те, що Джексон Палмер та Біллі Маркус створили Dogecoin ще 8 років тому. Вони зізнаються, що ніколи не думали, що до цієї монети будуть ставитися серйозно. Співтворець улюбленої цифрової монети американського мільярдера та винахідника Ілона Маска категорично відмовився обговорювати гроші майбутнього.

"Палмер розкритикував головних титанів світу криптовалют, заявивши, що цей ринок контролюють потужні "картелі заможних фігур". За його словами, вони еволюціонували, включивши багато тих самих інститутів, пов'язаних з централізованою фінансовою системою, яку нібито мали намір замінити. Крім того, він незадоволений принципами розповсюдження та продажу криптовалют", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, Палмер звернув увагу на те, що індустрія криптовалюти використовує мережу сумнівних професійних зв'язків, купує впливових осіб та медіа з метою активного просування культу швидкого збагачення, який створили для отримання нових грошей від наївних та зневірених людей.

За його словами, такий вид фінансової експлуатації існував і до появи віртуальних грошей. Однак він стверджує, що криптоіндустрія завдає шкоди пересічним людям, які приєднуються до неї.

Палмер наголошує, що цифрові валюти подібні до прийняття найгірших елементів сучасної капіталістичної системи лише з обмеженим регулюванням: корупції, шахрайства, нерівності.

Що цікаво, цю думку такожподіляє й інший творець Dogecoin Біллі Маркус. Як стверджує останній, загалом його колега правий.

"У просторі криптовалют існує багато жахливих людей, і я повністю розумію, чому він поставився до цього негативно. Я розумію його точку зору, і ми обидва бачили в основному негативну сторону всього цього", - наголосив Маркус.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?