Це не біткоїн — Ілон Маск назвав криптовалюту, яка захопить світ
Категорія
Технології
Дата публікації

Це не біткоїн — Ілон Маск назвав криптовалюту, яка захопить світ

Це не біткоїн — Ілон Маск назвав криптовалюту, яка захопить світ
Джерело:  online.ua

Відомий американський винахідник, засновник SpaceX і глава Tesla Ілон Маск озвучив неочікуваний для всіх прогноз - він заявив, що криптовалюта Dogecoin "захопить світ".

Джерело:  Saturday Night Live

Який прогноз озвучив Ілон Маск для Dogecoin

Мільярдер звернув увагу на те, що все це почалося як жарт на основі інтернет-мема, однак стало реальністю.

Окрім того, він додав, що саме ця криптовалюта стала нестримним фінансовим інструментом, який незабаром захопить світ.

Не можна не звернути увагу на те, що під час виступу Маска на шоу ціна криптовалюти на ринку почала знижуватися. Через годину після його початку вартість опустилася з 66 до 48 центів.

Що важливо розуміти, більшість шанувальників криптовалюти розраховували на те, що виступи Ілона Маска на телешоу суттєво підвищить її вартість, однак ці сподівання не виправдалися.

Аналітики ж звертають увагу на те, що 28% усіх монет Dogecoin знаходяться в руках однієї людини - експерти стверджують, що їхнім власником є саме Ілон Маск, який протягом останніх місяців активно піарить цю криптовалюту.

Що потрібно знати про криптовалюту Dogecoin

Це валюта-мем, яку створили у 2013 році. Валюта названа на честь інтернет-мема Doge. Мем є фотографією собаки породи сіба-іну на прізвисько Кабос. Головною особливістю криптовалюти є швидкий період початкового майнінгу.

4 лютого 2021 Ілон Маск після перерви у два дні повернувся в Twitter з повідомленнями про криптовалюту-мем Dogecoin. За кілька годин ціна на валюту зросла на 75%.

Булран почався після того, як мільярдер опублікував фото ракети, що летить на Місяць, і після додав твіт з одним словом: «Doge».

Новий пост спровокував десятки тисяч ретвітів і призвели до зростання ціни на Dogecoin.

В травні криптовалюта із зображенням собаки сіба-іну досягла рекордної позначки. Вартість токена піднялася до піку в розмірі 74 цента.

Аналітики припускають, що скоро монета буде коштувати уже 1 долар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?